ja långsamt så sprider sig den goda smaken söderut! men allvarligt talat så dricker folk här otroligt exklusiva kaffen: det är intressant att kolla in utvecklingen i smak i denna tråden, de första inläggen handlade om olika italienska blandningar med 40% robusta och okända rostdatum, de senaste månaderna så är det mest exklusiva kaffen från Square Mile, Koppi, Stumptown, Haugaard, Da Matteo, Costas etc som konsumeras kanske 2 veckor efter rostning. Roligt!
Förstår jag dig rätt om du alltså rostar robustan själv och köper Illykaffe som du spär ut det med? Det är lite som att köpa såpbubblor och sedan ta sig tid att göra egen tvål för att hälla i och få större bubblor...Nja sådär inte helt nöjd.Man smakar ju att det är del skillnad. Mer fylligt mer kraft, Får väl blanda i lite mer robusta. Illykaffe är ju ganska mild. Ökar till 25% robusta.
Någon som testat J&N Sidamo Kebado Dara? Kommer med Aeropress-rapport imorgon annars.
rapport???
Serverade mig just, själv är bäste dräng, en caffè normale, gjord på Hans Högvördighet Caffè Bravi Crema (30/70). En stöddig sak som bär sin arrogans på ett fullkomligt avväpnande sätt.