bad du om en Portland?
Det var garanterat ingen Portland jag fick på Rörstrandsgatan.
Det var garanterat ingen Portland jag fick på Rörstrandsgatan.
Nix pix... men så smakade även kaffet på Coco Vaja när jag var där, och inget naket filter där heller. Det var två Haugaard kaféer på raken som smakade brunt vatten. Som tur är så fick Mellqvist Söder mig att förstå hur bra Haugaard kan vara om man gör rätt!Så ska det ju inte smaka, användes nakenfiltret till och börja med?
Djurgårdskaffe alltså, smutsigt men inte urblåst, och knackade konstant på alltgjort rent groupen, blåst ur wanden och dessutom knackades det konstant i sidan för att "sätta" det malda kaffet..
Det var denna jag köpte för 125:-, upptäckte för sent att den var så gammal. Blåbär kom igenom i alla fall, men det vore trevligt att få smaka den ordentligt färsk!
Hej Erik, det var inte på Droppen jag fick gammalt Haugaard kaffe, men på Matmekka på Etnografiska. Jag måste uttryckt mig slarvigt om du uppfattade det så. Men du får gärna bjuda på en koppning när rosten är up-and-runningHej Jay! Vad tråkigt att du fick med dig en gammal påse. Den måste fallit bakom och blivit kvar trots rostdatum. Kom in så får du en ny påse av valfri sort. /Erik på droppen
Hej Erik, det var inte på Droppen jag fick gammalt Haugaard kaffe, men på Matmekka på Etnografiska. Jag måste uttryckt mig slarvigt om du uppfattade det så. Men du får gärna bjuda på en koppning när rosten är up-and-running
Vilken tur! Gammalt kaffe är inget vi vill sälja. Rosten är igång och info om koppningar och försäljning kommer på hemsidan och bloggen inom kort.
Vad drack du?Var precis på J&N söder. Tyvärr kommer jag nog aldrig förstå storheten med J&N. Alla J&N blandningar jag smakat har en ton av bränt och surhet. Det verkar som de inte lyckas få bort syran tillräckligt, kanske rostas bönorna för kort tid? Det någonting som inte känns helt OK smakmässigt.
Det verkar som de inte lyckas få bort syran tillräckligt, kanske rostas bönorna för kort tid?