Agathorn
Well-known member
Idag kör jag med en Gaggia Classic Coffee med ranciliorör så jag får lite bättre skum och jag använder faktiskt pods istället för löskaffe (saknar en bra kvarn).
Jag imponeras stort av utseendet hos större manuella maskiner, men förutom utseendet av dessa kollosala mästervärk av stål, vad är det eg. som är bättre med dom?
Det enda jag vet är att man kan skumma mjölk samtidigt som man gör en shot men ... Ja på min gaggia så slår jag över till ånga och väntar i 10 sekunder medans jag hämtar mjölken så det känns som att det inte spelar någon roll eg.
Så min fråga är varför ska jag skaffa en större och bättre(?) espressomaskin? Vilka är fördelarna?
Jag imponeras stort av utseendet hos större manuella maskiner, men förutom utseendet av dessa kollosala mästervärk av stål, vad är det eg. som är bättre med dom?
Det enda jag vet är att man kan skumma mjölk samtidigt som man gör en shot men ... Ja på min gaggia så slår jag över till ånga och väntar i 10 sekunder medans jag hämtar mjölken så det känns som att det inte spelar någon roll eg.
Så min fråga är varför ska jag skaffa en större och bättre(?) espressomaskin? Vilka är fördelarna?