Hej sälen, bergstrands kaffe har jag aldrig sett. Trodde du skojade till det med monte-riva först men efter lite googlande hittade jag bergstands.se? Kan däremot inte se var man köper deras kaffe. Var hittade du din påse?
Testade Moak Servito blå på rekommendation av Kaffemaskinen. Än så länge är det tyvärr ingen höjdare, smakar kaffe men inte i närheten av hur jag föredrar min espresso. Någon som har tips för bästa resultat med dessa bönor? Fin eller grov malning, dosera mycket eller lite, hög eller låg temperatur...
arcaffè rotonda från EH, verkar förvånansvärt färskt för den chokar maskinen på samma malgrader de svenska kaffena brukar behöva köras på... jämfört med ionia och mauro som ligger betydligt finare.
Inte riktigt än, men inom kort: Hacienda Esmeralda. Jag har alltid velat ha en Geisha!
Fick en provsmakning av den innan idag, aeropress enligt J&Ns bloggrecept, fast med lite mer kaffe. (18g) Jag trodde jag skulle ramla baklänges, bästa jag druckit.
Köpte La Bomba igår och får faktiskt till ett bra skott nu (första riktigt bra med nya maskinen), riktigt riktigt smaskigt kaffe. Har varit i Södra Italien tre gånger så här långt och La Bomba smakar faktiskt Kampanien - regionen där de har det jordigaste och mest kraftfulla kaffet, iaf enl dem själva :lol:
Otroligt god som espresso måste jag säga! Jag är inte så bra på att beskriva smaker men jag kan starkt rekommendera den! Ska se om jag får tag i mera nyrostat haugaard kaffe!
Fazenda São Silvestre från Da Matteo. God, men lite "te-ig" för min smak i presskannan. Skall testa den som espresso så fort mitt ryggskott tillåter att jag lämnar sängen.
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.