Vad har ni i kvarnen just nu?

lupoo

Well-known member
Mauro De Luxe (sista kaffet från BC 09 "goodie bag") .
Som att träffa en gammal god vän efter en lång tid i förskingring , tjaba liksom bara!
 

swirve

Well-known member
Lite J&N Harrar i väntan på att få tag i Mehari. Troligtvis kan Te & Kaffecompagniet här i norping fixa fram det åt mig :) Varför finns inte den att hitta i någon nätbutik?!
 

swirve

Well-known member
Titta där, de har jag aldrig hittat till! Ska se först här på stan, blir nog billigare och bättre (gynna lokalhandeln).
 

Ciclista

Well-known member
Kör det sista av La Bomban, hatade robusta tills jag fixade en riktig maskin. Med en bra extraktion smakar det riktigt bra.
 

FabianP

Well-known member
La Bomban är väl ingen snäll instegsvariant direkt, men som bas i cappu funkar den absolut! Lite robusta är bra som nollställare efter allt för mycket syra, tycker jag :)

/Fabian
 

oOTINDRAOo

Well-known member
Jag körde nyss slut på ett halv kilo Passalacqua Mehari. det gick fort då jag har testat min nya maskin, men ursäkta... Det var rätt tråkigt kaffe tycker jag. Nä jag vill ha mer syra. Köpte ett ursprungskaffe idag på Da Matteo, Tipo Juncalito från Dominikanska republiken. Det var super gott som en hårt dragen espresso. mums!
 

Faktor

Well-known member
Sitter och avnjuter en dubbel cappu (cappu scuro?) på Åres Jazz. Lite mild med mjölk men riktigt trevligt ändå.

Senare under dagen ska det sprättas en färsk (28/8) påse från Koppi: Finca Elida. Smakprofilen på påsen ser lovande ut: Jordgubbar, äpple, blåbär.
 

Faktor

Well-known member
Ja jävlar i havet, det var en fruktig en! Körde som espresso och den bara exploderade i munnen. Fick associationer till Misty Valley. Jag tror nästan den kommer mer till sin rätt som press/brygg/aeropress etc. Blir nog en sådan lite senare :)
 

Senaste inläggen

Forumstatistik

Trådar
14,674
Inlägg
155,761
Medlemmar
19,368
Senaste medlemmen
Manglund
Topp