Har jag föstått det rätt - ni blandar mjölk & Oboy och sen skummar ni mjölken "som vanligt? Låter ju fantastiskt...
1- I med mjölk i en STOR kanna.
2- På med Oboypulver, blanda lite med sked eventuellt.
3- Skumma på, mer skum gör det lenare och godare.
4- Häll upp och njut.
Nänänä...
1. I med mjölk i en mjölkkanna
2. Skumma på, hej å hå
3. Blanda lite skummad mjölk med pulver i botten av glaset
4. Fyll på med resten av mjölken och gör nån snygg art
5. Njut
Min var ett steg mer, då måste den vara bättre. Tror jag.
Vet inte om det är samma sak med ångrör, men när ja vid ett par tillfällen försökt skumma choklad gjord på mjölk och ögonkakao mha en skumvisp har denna tätt sig vesäntligt mkt svårare att skumma än vanlig mjölk. Näst intill omöjligt faktiskt att få några vättiga bubblor.
Erfarenheter någong? Eller möjligen några fakta?