Oboy

Form

Well-known member
Den här mindre sockertrenden kan man dela upp i två läger:

Mindre socker men vi har ersatt sockret med sötningsmedel

Mindre socker och vi har inte ersatt med något annat

Edit:
Det första känns minst sagt vilseledande! Undrar om det inte är bättre med socker än syntetiska sötningsmedel?
 

lupoo

Well-known member
Någonstans långt bort har jag ett minne av att det fanns O'boy med jordgubbssmak:eek:hmy: för en massa år sedan. Har för mig att man tog bort den för att färgämnet inte var så nyttigt...
 

zix

Well-known member
Vet inte om det är samma sak med ångrör, men när ja vid ett par tillfällen försökt skumma choklad gjord på mjölk och ögonkakao mha en skumvisp har denna tätt sig vesäntligt mkt svårare att skumma än vanlig mjölk. Näst intill omöjligt faktiskt att få några vättiga bubblor.
Jo, det är precis samma sak. Om du ska göra vuxenchoklad på ögonkakao, följ Molarins metod. Skumma separat, blanda ihop sen.
 

Senaste inläggen

Forumstatistik

Trådar
14,668
Inlägg
155,724
Medlemmar
19,365
Senaste medlemmen
tomeem
Topp