Light Head
Well-known member
Jag har haft min Silvia ett tag och hunnit med ca 1-5 skott /dag. D.v.s. så har det blivit något hundratal. Kanske har resultatet blivit lite bättre och framför allt jämnare, men hur skall man göra för att ta ett rejält kliv framåt när gäller smaken/resultatet?
Finns det några givna saker man skall börja laborera med? Det senaste jag försöker testa är något mindre kaffe och inte fullt så högt tryck när jag tampar.
Anledningen till frågan är att jag stannade till på Geijersgatan i Göteborg för en kopp hos Viktors som smakade otroligt gott och jag inser att jag inte är i närheten med mina egna skott...
Är det hårdvaran som är så avgörande?
Finns det några givna saker man skall börja laborera med? Det senaste jag försöker testa är något mindre kaffe och inte fullt så högt tryck när jag tampar.
Anledningen till frågan är att jag stannade till på Geijersgatan i Göteborg för en kopp hos Viktors som smakade otroligt gott och jag inser att jag inte är i närheten med mina egna skott...
Är det hårdvaran som är så avgörande?