arto
Well-known member
Tycker skalan är bra. För varför ska man betygsätta dåliga och ännu dåligare kaffen. Jag tycker att en näst intill omöjlig 6:a har betydelse då det alltid finns någonting att förbättra i allt, bara att man kan motivera varför och vad en viss kaffe saknar för att stanna vid 5:an.
Vet inte riktigt om jag ska jämföra mina egna kaffen med riktiga smakupplevelser eller med imaginära smaker som jag kan tänka mig dom riktigt bra kaffena smakar. Men jag tycker att medelmåttakoppen smakar gott/bra så det får bli en 3:a. Skulle jag få smaka på en VM-vinnarkaffe så skulle den egna koppens inenhåll sänkas till 0,5, tror jag
Vet inte riktigt om jag ska jämföra mina egna kaffen med riktiga smakupplevelser eller med imaginära smaker som jag kan tänka mig dom riktigt bra kaffena smakar. Men jag tycker att medelmåttakoppen smakar gott/bra så det får bli en 3:a. Skulle jag få smaka på en VM-vinnarkaffe så skulle den egna koppens inenhåll sänkas till 0,5, tror jag