Chilhuacle
Well-known member
Hej!
Efter en del rostande av robustor började jag undra varför forumet innehåller så lite tips och nyanserade åsikter om dessa (det finns gott om åsikter av typen det är bra/dåligt med robustabönor). Trots allt så är det ju inte så att alla robustor smakar lika, eller för den delen, illa.
Jag tänkte börja experimentera lite, men det hade inte varit helt fel att ha en kunskapsbas att börja med. Så hör av er med era erfarenheter ni som rostar eller gillar robustor. Robustorna behöver er!
Efter en del rostande av robustor började jag undra varför forumet innehåller så lite tips och nyanserade åsikter om dessa (det finns gott om åsikter av typen det är bra/dåligt med robustabönor). Trots allt så är det ju inte så att alla robustor smakar lika, eller för den delen, illa.
Jag tänkte börja experimentera lite, men det hade inte varit helt fel att ha en kunskapsbas att börja med. Så hör av er med era erfarenheter ni som rostar eller gillar robustor. Robustorna behöver er!