Jag måste framhålla att Bellabarista skötte sig exemplariskt och har verkligen visat att de kan man lita på. det har jag hört många gånger tidigare och nu har jag sett det med egna ögon.
Jag skulle lätt rekommendera Bellabarista till mina vänner och bekanta, och kommer definitivt inte att ha något emot att beställa från de i framtiden heller. Kul att hitta BRA webbutiker med seriösa handlare!
En av de få negativa synpunkter jag läst om brewtusen är ljudnivån. Vad tycker du, är den högljud ?
Däremot är jag inte imponerad av ångkapaciteten. Vi får se om jag byter ut mitt munstycke mot ett med ett hål (standard i europa är två hål och ett hål i USA om jag inte fått allt om bakfoten) eller om jag rattar på trycket i ångkokaren eller något (den ligger på 1 bar).
Tycker att den tappar tryck på tok för snabbt om man kör en espresso samtidigt som man vill skumma mjölk...
Jag återkommer när jag fått svar från Bellabarista om det och provat att ratta på pressostaten eller något.:huh:
Roligt att höra att den inte är allt för högljudd. Angående ångkapaciteten.. den är alltså inte i klass med mondialen?
Hmm 1 bar låter ju inte jättemycket och en av fördelarna med dubbelkokare är ju att man kan kräma på ångkokaren utan att vara rädd för att påverka bryggtemperturen, tryck upp den 1.3-1.4 så borde det bli bättre...
Och till Er alla som har "no-burn steamwand": Vill Ni prova på olika ångmunstycken så behövs en adapter. Jag ska se om Kaffemaskinen har eller vill införskaffa dessa eller om jag måste beställa från USA. http://www.chriscoffee.com/products/home/parts/adaptor
Jag har varit i kontakt med chris coffee angående detta.... fick svaret "I don`t ship overseas"
Så urbota knäppt och idiotiskt. Vi lever i en global värld, vill jag beställa något från ett företag i långtbortistan så ska jag kunna göra det.
Förstår inte alls ditt resonemang.
Veckan har gått...Men jag tänkte att i övrigt så väntar jag med specifika åsikter och en hel "recension" om hur Brewtus är att använda, skumma mjölk med osv tills en vecka har gått.
Ingen rök utan eldBerätta mer, nu när vi diskuterat rök till förbannelse tycker jag vi pratar kaffe istället