Hur bra det blir beror helt på hur bra du själv blir på att rosta.
Jag håller med, priset är inte det viktigaste. Men det hjälper när man skall motivera ÄNNU ETT PRYLKÖP här hemma ;-)
Jag kommer nog att hålla mig till ugnen under överskådlig tid.
jag har hört liknande uttalanden från hemo tidigare. alltså det där med att nu kommer jag inte att köpa fler kaffeprylar. och vips så står det väl en en behmor på köksbänken...
jag har precis börjat rosta själv. första gångerna var jag väldigt entusiastisk och tyckte det blev kanonbra men nu börjar jag tvivla. visst är det en stor fördel att få helt färskt kaffe, men proffsrostat är godare. kanske en fråga om träning, kanske en fråga om utrustning, vad vet jag, men jag tycker helt klart att en relativt nyrostad j&n (för att inte tala om koppi) blir långt bättre än hemrostat. förmodligen kommer jag att fortsätta rosta då och då i alla fall, inte för att det blir godare utan för att det är väldigt kul.
Låter ju smidigt. Vilken maskin köpte du?Jag behöver inte ens bevaka det längre. Värmer upp, tippar i och när det är klart så ligger det på kylplåten efter ca. 20 min. Brukar köra 3X250gr per gång.
Hur länge håller råkaffet sig färskt?
Hur förvarar ni det hemma?
Antar att sannolikheten ökar om man kör en maskin typ Genecafé?det är ju rätt kul och blir väldans gott när man lyckas (och det är som tur är en klar majoritet av gångerna).