Hade en kort bekantskap med bourbonbönan i början av min kaffekarriär men fick aldrig till det tyckte inte den passade med mjölk. Men så var det som sagt i början av karriären och skillsen var under all kritik! Fick den aldrig söt bara sur disktrasesur.
En singelböna som passar med mjölk och som behåller sin karaktär tycker jag är Etiopisk Yirga. Jag var aldrig riktigt förtjust i den som espresso men med mjölk passade det fint. Yirga macchiato, mm...
En singelböna som passar med mjölk och som behåller sin karaktär tycker jag är Etiopisk Yirga. Jag var aldrig riktigt förtjust i den som espresso men med mjölk passade det fint. Yirga macchiato, mm...
Håller med! Yirgacheffe från Kahls var inte så bra till espresso. Kanske är detså att min smak inte uppskattar alltför kryddiga toner eller så var Kahls rostning inte optimal. Däremot passade den utmärkt till cappucino, mycket gott t o m...
Denna webbplats använder cookies för att hjälpa till att anpassa innehållet, skräddarsy din erfarenhet och hålla dig inloggad om du registrerar dig som medlem.
Genom att fortsätta använda den här webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.