Det fanns domare som inte visste hur en La Marzocco fungerar vid flushning. Känns som om de ska bedömma arbetet vid en maskin så är det bra om de vet hur maskinen fungerar. Är pinsamt löjligt när de säger att man har gjort fel bara för att domaren själv inte vet hur maskinen fungerar (nämligen att man ska inte flusha för mkt för då blir det fel temperatur).Ungefär desamma som att ha domare som inte gillar kaffe.
Kanske skall vänta med alla spekulationer tills Costas har berättat hela historien.
Svårt och svårt Tålamod!Fast det är ju rätt svårt att inte spekulera när han släpper små bitar av information sådär, titt som tätt.
Svårt och svårt Tålamod!
Spekulationer förblir spekulationer medan fakta förblir fakta, eller hur?
Svårt och svårt Tålamod!
Spekulationer förblir spekulationer medan fakta förblir fakta, eller hur?
Det fanns domare som inte visste hur en La Marzocco fungerar vid flushning. Känns som om de ska bedömma arbetet vid en maskin så är det bra om de vet hur maskinen fungerar. Är pinsamt löjligt när de säger att man har gjort fel bara för att domaren själv inte vet hur maskinen fungerar (nämligen att man ska inte flusha för mkt för då blir det fel temperatur).
Jag hoppas att man tar och ser över hela domarsystemet till nästa WBC. Finns mkt att fundera på (antal domare, överdomarnas roll, domarnas kompetens, poängsystem mm).
Men till dess så ser jag också fram emot nästa del i Costas story. Hoppas verkligen att det han skriver leder någon stans inom WBC.
Frågan jag ställer mig är om andra deltagare flushade "fel", i så fall vet de ju inte heller hur en La Marzocco fungerar.
Jag kan aldrig i livet tro att domare i en internationell tävling inte begriper engelska.
Sen kan man givetis ha olika kunskaper men att man skall förstå Engelska när samtliga deltagare hade sin genomgång på Engelska känns rätt självklart.
-Vaxproppar? Han kanske ska börja presentationen nästa gång med att erbjuda lite revaxör till domarna?De kanske bara var packade eller något... :lol: