Vilka är vi? Caméra IT

Camera IT

Well-known member
Hej alla glada kaffe älskare.

Gick med här för snart ett år sen och nu tänkte jag göra en liten presentation av oss.

Vi är ett par som startat ett IT-café för 2 år sen.

Båda är vi utbildade Baristor och arbetar på en 2-gruppers Astoria Argenta SAE2, med en Mazzer mini kvarn och köper våra kaffebönor hos Bergstrands Kafferosteri i GBG.

Jag gick min utbildning i november 2006.
Frugan gick sin utbildning i november 2005.

Här gör vi alltid latteart i cappucinon och latten till glädje för våra kunder.
 

wesaft

Well-known member
Ja varför ska de inte ha bra kaffe i Bengtsfors knasper.

Äh, strunt i honom Camera IT, varmt välkommna båda två.
 

Camera IT

Well-known member
Japp, i Bengtsfors.
Vi är lite knasiga här :)
Rätt bra blandning på cafét med.
Vi har under samma tak internet med spel, datorbutik med tillbehör,datorsupport och så en café del.
Allt avskilt från varandra.
Vill man inte sitta vid en dator så kan man sitta i fönstret eller i soffan och dricka sitt kaffe.
 

knasper

Well-known member
Inget nedsättande om Bengtsfors från min sida :D . Jag blev bara så glad att någon drar sin lans för riktigt kaffe på annat ställe än storstäderna. Dessutom rimligt nära mig. Jag kommer inom så snart jag kan.
 

Camera IT

Well-known member
Vilket café tycker du är bäst i Uddevalla? min morsa bor där så jag åker dit ibland. Kunde få användning för ett tips.
 

knasper

Well-known member
Vilket café tycker du är bäst i Uddevalla? min morsa bor där så jag åker dit ibland. Kunde få användning för ett tips.

Hemma hos mig är det som gäller!:lol: Skulle säga att det är mörkt på caféfronten i Uddevalla men vad vet jag, jag har ju inte gjort en seriös kontroll. Här finns väl ett tiotal ställen men jag har en känsla (förutfattad mening?) av att dem mest pumpar ut vällinglatte till 2-timmarssittare med stora, svarta solglasögon ;) Coffee Roomer på köpcentrat Torp lite västerut drivs av en seriös kille men jag vågar inte gå i god för (sommar-) personalens kvaliteér och ambitioner.

Kanske man seriöst skulle kolla av stadens kaffehak? Gå in och beställa en dubbel ristretto och en latte machiato, kolla hantverket, fråga om bönorna, fota maskinen och det serverade kaffet? Det låter faktiskt lite kul men jag känner mig slagen på förhand - serveras skräp och längta hem. Jag kommer att ge upp direkt!
 

Senaste inläggen

Forumstatistik

Trådar
14,674
Inlägg
155,761
Medlemmar
19,368
Senaste medlemmen
Manglund
Topp