Calobra
Alnö Kaffehus
Under vintern har jag rostat ute i ovärmda verkstan. Både i lilla stekugnen jag har där ute samt i CR100 tycker jag det blir knasigt långa rostningstemperaturer. Runt 20 minuter i CR 100 senast igår. Då med folie som täckte halva "ut"gallret.
Kan det vara utetemperaturen som spökar? Är det som igår 0 grader eller som i Januari kanske 10-15 grader, dvs 20-30 grader lägre temp än på sommaren, borde det väl bli motsvarande tempsänkning inne i bönkammaren.
Skulle det vara en bra ide att vintertid köra tex CR100 i ett skåp i vilket luften fort skulle värmas?
Kan det vara utetemperaturen som spökar? Är det som igår 0 grader eller som i Januari kanske 10-15 grader, dvs 20-30 grader lägre temp än på sommaren, borde det väl bli motsvarande tempsänkning inne i bönkammaren.
Skulle det vara en bra ide att vintertid köra tex CR100 i ett skåp i vilket luften fort skulle värmas?