Conny Hysén
Active member
Stöter ofta på påståeendet att "det kaffet är så gott och saknar syra" Tror många blandar ihop syra och dålig syra. För att att kaffe skall smaka bra krävs viss syrlighet, för att få friskheten, fruktigheten och en trevlig eftersmak.
Kaffen med lite syrlighet tenderar och bli väldigt tråkiga efter ett tag, anser jag.
Nu sticker jag ut haken lite grann, men ju mindre man kan om kaffe ju mindre syrliga kaffe tenderar man att gilla.....
Man måste prata om BRA syra och DÅLIG syra och inte säga att det var för syrligt....
Ni kanske tycker helt anorlunda, men en diskussionstråd är det iallafall
Kaffen med lite syrlighet tenderar och bli väldigt tråkiga efter ett tag, anser jag.
Nu sticker jag ut haken lite grann, men ju mindre man kan om kaffe ju mindre syrliga kaffe tenderar man att gilla.....
Man måste prata om BRA syra och DÅLIG syra och inte säga att det var för syrligt....
Ni kanske tycker helt anorlunda, men en diskussionstråd är det iallafall