lars84
Member
Nu har jag haft Silvia + Rocky i en månad ungefär och tycker jag får till OK espresso nu. Kräver dock att Rocky är inställt på näst finaste, men efter vad jag läst här vet man inte hur det är med det där egentligen, får väl nolla den ordentligt nån dag.
Men jag har däremot stora problem med att få till mjölkskumningen. Får oftast väldigt tunn varm mjölk och ev med mycket äckligt skum på toppen. Tyckte nästan det gick bättre i början.. Eller så har man blivit mer kräsen
Jag har läst mycket här på forumet tycker jag men får ändå inte till det. Dessutom tycker jag det skriker om mjölken nästan oavsett var jag har pipen så länge den inte är nästan vid ytan.
Orkar nån ge lite tips, gärna någon som dessutom kan Silvian?
Vill ha en god, krämig cappuccino nu!
Men jag har däremot stora problem med att få till mjölkskumningen. Får oftast väldigt tunn varm mjölk och ev med mycket äckligt skum på toppen. Tyckte nästan det gick bättre i början.. Eller så har man blivit mer kräsen
Jag har läst mycket här på forumet tycker jag men får ändå inte till det. Dessutom tycker jag det skriker om mjölken nästan oavsett var jag har pipen så länge den inte är nästan vid ytan.
Orkar nån ge lite tips, gärna någon som dessutom kan Silvian?
Vill ha en god, krämig cappuccino nu!