kafei
Well-known member
Hej forumet! (första inlägget )
Har på senaste tiden ägnat mer tid åt att testa olika temperaturer för bryggning av espresso ('temperatursurfing') med överraskande positivt ressultat!!
Nu undrar jag lite nyfiket om det är någon här på forumet som PID:at sin Silvia? Hur gjorde du i sånt fall? Nån bra guide på nätet...? Vart köper man delar?
Vore grymt kul att få mer exakt kontroll över extraheringen, och inte bara räkna sekunder...
Glad för svar!
Har på senaste tiden ägnat mer tid åt att testa olika temperaturer för bryggning av espresso ('temperatursurfing') med överraskande positivt ressultat!!
Nu undrar jag lite nyfiket om det är någon här på forumet som PID:at sin Silvia? Hur gjorde du i sånt fall? Nån bra guide på nätet...? Vart köper man delar?
Vore grymt kul att få mer exakt kontroll över extraheringen, och inte bara räkna sekunder...
Glad för svar!