Malskivor, demoka M-203

almlof

Member
Hur vet man när ett byte är lämpligt? Finns några klara tecken?
Kvarnen är köpt begagnad och har bog haft 2ägare tidigare, så ett byte kan nog vara på plats. Har slängt på en sån här; https://www.dropbox.com/s/2fcg30va6mv6rac/Demoka_Einheit_Pfade.pdf?dl=0 och mal espresso på 0-68. Alltså förbi stoppskruven, finare än 0.
Har även tänkt skruva upp allt och rengöra samt rikta om. Malde 500g bönor åt min syster och efter det var jag tvungen att mala från 1-2 till 0-68 alltså mycket finare. Så i mina öron har nånting antingen fastnat, ligger fel, eller så har något brakat.

Är det någon som råkar sitta på enkla direktiv för montering av nya malskivor?
 

Senaste inläggen

Forumstatistik

Trådar
14,676
Inlägg
155,770
Medlemmar
19,369
Senaste medlemmen
MinKoppKaffe
Topp