Nej, nu är det väl dags att visa att VBDBJ:en börjar lyda hyfsat vad det gäller mjölkningen. Hälltekniken funkar också bättre och bättre...
Nej, nu är det väl dags att visa att VBDBJ:en börjar lyda hyfsat vad det gäller mjölkningen. Hälltekniken funkar också bättre och bättre...
Nice, ska inte hålla mig så mkt OT men är det cappu- eller lattestorleken på koppen? Skall visst finnas 3 st, espresso, cappu och latte av deras koppar.
ja behöver eran hjälp grabbar!
Jag tycker ja får till bra skott och tycker mjölken ser tjock och fin ut.
de som hänt nu några gånger jag märkt när jag häller mjölken är att creman lixom känns som ett tunt lock på kaffet som flyter iväg så fort ja häller i mjölken.. och de JAG tror är att de är DET som är problemet som gör att de inte blir mönster och konturer till min art!
jag hoppas verkligen att nån förstår va ja menar.
Jag måste börja få till art nu. Jag vet inte vad jag gör för fel. om ja inte får hjälp här vet jag inte vart jag ska vända mig.
...3/4 upp i koppen, volymmässigt, hälla lite snabbare i takt med att du börjar vicka mjölkkannan fram och tillbaka...
Glöm för all del inte att hålla kannans pip tämligen mycket närmare ytan i koppen i detta skede också...
//Stefan (som så längtar tillbaks till de dagar då det blev rosettor i varje kopp och inte bara bubblor som nu)