Gotlanning
Well-known member
Har nu efter någon vecka av tester med malningsgrader(malt hos butiken), skummningsträning, timing rengöring och isärtagande fixande med min La Pavoni kommit fram till att jag skall byta ut den mot en Rancilio Silvia.
De största skälen till detta är att det inte går att backspola den och iom detta så kan den ibland hålla tryck kvar som sen gör att den sprutar lite kaffe över bänken när man släpper handtaget, samt att jag verkligen inte kan lära mig att skumma mjölk med den
Några här som kan skriva lite om nackdelarna om Rancilio Silvia(om det finns några) samt om det finns någon risk att det går att byta min La Pavoni mot en sådan...
/Goltänningen
De största skälen till detta är att det inte går att backspola den och iom detta så kan den ibland hålla tryck kvar som sen gör att den sprutar lite kaffe över bänken när man släpper handtaget, samt att jag verkligen inte kan lära mig att skumma mjölk med den
Några här som kan skriva lite om nackdelarna om Rancilio Silvia(om det finns några) samt om det finns någon risk att det går att byta min La Pavoni mot en sådan...
/Goltänningen
Senast ändrad: