Stefan Böna
Mr Microtext
Nu har jag iofs inte kört så himla många skott med den "nya" tekniken, men nu här i kväll så ställde jag ned kvarnen ett steg och malde upp 14 gram. Jag tampade normalt (strax under 15 kilo skulle jag tro; ett putsvarv) och extraherade. Efter 30 sekunder hade jag en dubbel med mottafläckar och allt. Smaken? Lite mjukare men med en eftersmak som var väldigt lång och tydlig.
Även om jag nog är mer förtjust i de tighta korta skotten, så var det inga fel på detta! Kanske en framtida favorit? Jag ska då fortsätta att köra så här ett tag, så fär vi se. Upptäckte att om överkanten av tamperns huvud är i linje med filterkorgens överkant, så är det 14 gram. Blir lätt att kolla att ytan är plan!
I love this forum!
//Stefan (som i och med detta tycker sig ha tagit ytterligare ett steg framåt i utvecklingen)
Även om jag nog är mer förtjust i de tighta korta skotten, så var det inga fel på detta! Kanske en framtida favorit? Jag ska då fortsätta att köra så här ett tag, så fär vi se. Upptäckte att om överkanten av tamperns huvud är i linje med filterkorgens överkant, så är det 14 gram. Blir lätt att kolla att ytan är plan!
I love this forum!
//Stefan (som i och med detta tycker sig ha tagit ytterligare ett steg framåt i utvecklingen)