hrbrun
Well-known member
Jag har haft min Silvia & Rocky i 11 månader nu, är flitig läsare på forumet och försöker göra ett gott hantverk hemma. Det blir för det mesta ganska goda cappusar på helgmorgnarna, men jag är lite osäker på dosering och tampning etc.
Funderar nu på att gå en kurs, och tänkte höra om erfarenheterna på forumet.
Har hittat den här på Baristacentrum: http://www.baristacenter.se/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=109
Vad tror ni, är det något att satsa på, eller vet jag reda allt de kommer att berätta...?
Funderar nu på att gå en kurs, och tänkte höra om erfarenheterna på forumet.
Har hittat den här på Baristacentrum: http://www.baristacenter.se/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=109
Vad tror ni, är det något att satsa på, eller vet jag reda allt de kommer att berätta...?