jordgubbe feats espresso.

Axel

Well-known member
En liten variant jag brukar köra när det nalkas sommar!

Skopa i en tesked socker i espressokoppen.
Brygg en enkel, gärna av söt/syrlig variant. kort tight och gärna direkt på sockret.
Skiva en bitjordgubb och släng i.
Skaka till lite grädde i en shaker så den blir lite luftigare och häll på en skvätt!

En härlig kombination av den varma espresson, sockerlagen som snarare blir som saft i den sötsyrliga espresson, den kalla mustiga grädden och den friska korniga jordgubben!

Grymt.
 

lupoo

Well-known member
espresso feat jordgubbe

Kom bara på att DC:s tävlingskaffe från 07 är "same same but different".

20070912230514s.jpg


Härlig avslutning som drar mot jordgubb. (hittade en "glömd" 250 gr påse hemma för någon vecka sedan :). Är fortfarande en favorit)
 

josef

Well-known member
Det måste jag testa! Testade att mosa en halv jordgubbe och lägga direkt i dubbel, riktgit kort. Var inte alls dumt!
 

Axel

Well-known member
Kom bara på att DC:s tävlingskaffe från 07 är "same same but different".

20070912230514s.jpg


Härlig avslutning som drar mot jordgubb. (hittade en "glömd" 250 gr påse hemma för någon vecka sedan :). Är fortfarande en favorit)

Gillar du jordgubb så testa Etiopisk Yirgacheffe Adado. Där jävlar är det bara jordgubb
 

Senaste inläggen

Forumstatistik

Trådar
14,669
Inlägg
155,727
Medlemmar
19,366
Senaste medlemmen
Peter Bohmelin
Topp