selanderm
Well-known member
Prelud:
Ok jag har precis sålt min Anfim kvarn (6 mån) till en kollega som precis köpt en Gaggia Classic.
När jag står hemma i köket med kvarndelar över hela min milllenium och skruvarna i spillbrickan
(kanske världens bästa ställe att lägga skruvar), så kommer jag på kanske världens bästa skämt.
Jag står ju och funderar över vad jag skall lägga mina slantar på i kvarnväg samtidigt som jag
konstaterar denna OHEMULA mängd med kaffedamm som sitter överallt inne i kvarnen.
Tilläggas för den pedantiske läsaren är att jag rengjort kvarnen ganska ofta.
Ok, tillbaka till verkligheten.
Då slår det mig...
Hur mycket kaffedamm kan det finnas i en kvarn?
MAZZER!!!
Ok jag har precis sålt min Anfim kvarn (6 mån) till en kollega som precis köpt en Gaggia Classic.
När jag står hemma i köket med kvarndelar över hela min milllenium och skruvarna i spillbrickan
(kanske världens bästa ställe att lägga skruvar), så kommer jag på kanske världens bästa skämt.
Jag står ju och funderar över vad jag skall lägga mina slantar på i kvarnväg samtidigt som jag
konstaterar denna OHEMULA mängd med kaffedamm som sitter överallt inne i kvarnen.
Tilläggas för den pedantiske läsaren är att jag rengjort kvarnen ganska ofta.
Ok, tillbaka till verkligheten.
Då slår det mig...
Hur mycket kaffedamm kan det finnas i en kvarn?
MAZZER!!!