AndersL
Well-known member
Halloj!
Har idag en Isomac Granmacinino som jag tror är samma kvarn som Isomac Prof inox. Eftersom jag alltid varit nöjd med denna kvarn har jag aldrig haft en anledning att uppgradera.
Man hör ofta "snåla inte med kvarnen", "kvarnen är det viktigaste", "det är stor skillnad med en bättre kvarn" osv. Men hur stor smakskillnad är det egentligen?
Många verkar hävdar att en Silvia kan spöa en GS3 vilken dag som helst så länge som Silvian paras ihop med en super jolly och GS3an med en Prof inox.
Finns det verkligen någon på detta forum som har gjort ett blindtest med tex en Isomac Prof Inox och Mazzer Mini med samma kaffemängd och extraheringstid på en tempstabil maskin och kommit fram till att smaken är betydligt bättre med Mazzern?
Många verkar tro det är stor skillnad men är det någon som "vet"?
Har idag en Isomac Granmacinino som jag tror är samma kvarn som Isomac Prof inox. Eftersom jag alltid varit nöjd med denna kvarn har jag aldrig haft en anledning att uppgradera.
Man hör ofta "snåla inte med kvarnen", "kvarnen är det viktigaste", "det är stor skillnad med en bättre kvarn" osv. Men hur stor smakskillnad är det egentligen?
Många verkar hävdar att en Silvia kan spöa en GS3 vilken dag som helst så länge som Silvian paras ihop med en super jolly och GS3an med en Prof inox.
Finns det verkligen någon på detta forum som har gjort ett blindtest med tex en Isomac Prof Inox och Mazzer Mini med samma kaffemängd och extraheringstid på en tempstabil maskin och kommit fram till att smaken är betydligt bättre med Mazzern?
Många verkar tro det är stor skillnad men är det någon som "vet"?