C
crema
Guest
Måste bara följa upp med citat från inlägget som skapade tråden:
"det finaste läget gav ett kaffe som i min Silvia genererade en extraktion på godkända 23 sekunder (dryga 20 g i filterkorgen)"
Det är detta jag inte riktigt blir klok på - det låter i mina öron som det är en helt ok kvarn också för denna maskin? Ändå finns det vibbar av tveksamhet i den här tråden, som jag undrar över - är det för att jag missuppfattat vad den presterar : att det är en markant skillnad i malningsgrad, eller att kvaliteten på kvarnen gör att den inte kan leverera i längden, eller något annat?
Sorry för dessa nybörjarfrågor..
det är nog för bra för vara sant att den kommer att fixa bra kaffe år efter år. där av tveksamheten. men kör du med färskt kaffe kanske fuskar lite med robusta så kommer det att vara ett helt ok nybörjar kvarn. den är ju inte optimal när du får plocka upp kaffet ur den lilla lådan och den är ju inte helt tyst.