Biscottina
Member
Mitt ganska så färskt intresse för kaffe väcktes då jag för ca ett halvår sedan började extraknäcka på ett café i Örebro. Chefen visade mig grunderna och strax därefter gick hela personalen en grundutbildning i kaffe. En hel kaffevärld öppnade sig för mig och jag har de senaste månaderna försökt att läsa på och i praktiken experimentera mig fram till den goda espresson och mikroskummen.
Från att i början ha varit överlycklig över de gångerna jag fick till bra skum har jag nu äntligen börjat förstå helheten bakom kaffekonsten. Och hur glad var inte jag att jag har kommit ifrån den bubbliga cappuccinon och skedslevandet! Säkert våra kaffegäster också
Jag är här för att mingla om kaffe och lära mig mer om makanismerna bakom konsten. Jag vill också veta mer om hårdvaran och inte minst om den, vad jag har förstått, avgörande bönan.
Så hej hej till alla er kaffeälskare, hoppas ni välkomnar en frågvis Biscottina.
Från att i början ha varit överlycklig över de gångerna jag fick till bra skum har jag nu äntligen börjat förstå helheten bakom kaffekonsten. Och hur glad var inte jag att jag har kommit ifrån den bubbliga cappuccinon och skedslevandet! Säkert våra kaffegäster också
Jag är här för att mingla om kaffe och lära mig mer om makanismerna bakom konsten. Jag vill också veta mer om hårdvaran och inte minst om den, vad jag har förstått, avgörande bönan.
Så hej hej till alla er kaffeälskare, hoppas ni välkomnar en frågvis Biscottina.