treefinger
Well-known member
Har funderat lite på varför vissa blandningar "blondas" snabbare än andra? Man vill ju gärna skjuta ut sina 5-6 cl (dubbel) utan att få en massa blonda fläckar i kaffet.
Vad är hemligheten till att slippa denna blondering? När jag använder ett svårflirtat hundraarabica-kaffe brukar jag försöka laborera med malningen för att försöka få till det, men det är ändå svårt att motverka en effekt jag inte vet upphovet till.
Vad är bidragande faktorer till för tidig blondering?
- För gammalt kaffe?
- För grovt malet kaffe?
..?
Vad är hemligheten till att slippa denna blondering? När jag använder ett svårflirtat hundraarabica-kaffe brukar jag försöka laborera med malningen för att försöka få till det, men det är ändå svårt att motverka en effekt jag inte vet upphovet till.
Vad är bidragande faktorer till för tidig blondering?
- För gammalt kaffe?
- För grovt malet kaffe?
..?