Vad är fördelen med stor resp liten kokare när man dricker ca två espresso om dagen.
Vilket är bäst med ovanstående förutsättning.
Stor kokare borde ha fördel med att temperaturen inte påverkas så mycket pga att den innehåller en stor mängd vatten som inte kyls ner lika mycket för varje shot.
Liten kokare borde vara enklare / snabbare att tömma på gammalt vatten från dagen innan innan dagens espresso skall göras. Den tar inte heller så lång tid att värma upp vid påslag.
Finns det andra fördelar eller nackdelar, med driftsprofilen ovan?
Vilket är bäst med ovanstående förutsättning.
Stor kokare borde ha fördel med att temperaturen inte påverkas så mycket pga att den innehåller en stor mängd vatten som inte kyls ner lika mycket för varje shot.
Liten kokare borde vara enklare / snabbare att tömma på gammalt vatten från dagen innan innan dagens espresso skall göras. Den tar inte heller så lång tid att värma upp vid påslag.
Finns det andra fördelar eller nackdelar, med driftsprofilen ovan?