Hej på er allihopa,
Isabella heter jag som ni nog räknat ut. Började förra måndagen jobba på ett café i hemorten och har direkt fått bekanta mig med den snygga Gaggian. Tycker att det är superkul att göra "riktigt" kaffe och försöker lära mig lite "latte-art" genom att kolla in era bilder och "guider".
Tro det eller ej, men själv dricker jag inte kaffe - så arbetskamrater och sjyssta kunder är mina försökskaniner. Än så länge har jag bara fått superbra betyg som "en expert-latte" och "godaste cappuccinon på jättelänge" så det känns bra
Har faktiskt lärt mig skumma mjölken superfint nu (tog ett par dagar att lära sig knepen, men den där superduper-guiden som jag hittade här löste alla frågetecken!). Är mycket tacksam för den!
Well, well, ska inte tråka ut er totalt. Fråga om ni undrar något.
Isabella heter jag som ni nog räknat ut. Började förra måndagen jobba på ett café i hemorten och har direkt fått bekanta mig med den snygga Gaggian. Tycker att det är superkul att göra "riktigt" kaffe och försöker lära mig lite "latte-art" genom att kolla in era bilder och "guider".
Tro det eller ej, men själv dricker jag inte kaffe - så arbetskamrater och sjyssta kunder är mina försökskaniner. Än så länge har jag bara fått superbra betyg som "en expert-latte" och "godaste cappuccinon på jättelänge" så det känns bra
Har faktiskt lärt mig skumma mjölken superfint nu (tog ett par dagar att lära sig knepen, men den där superduper-guiden som jag hittade här löste alla frågetecken!). Är mycket tacksam för den!
Well, well, ska inte tråka ut er totalt. Fråga om ni undrar något.