Såhär ser mina espressoshots ut just nu:
Tycker inte att jag får till nån riktigt bra färg på creman, den är lite för ljus. Bönorna är DeSica och extraktionstiden ligger på c:a 23-25s. Detta är alltså en dubbel shot, koppen rymmer runt 6-7cl. Först rinner det med smala mörka strålar, för att sedan bli ljusare och rinna mycket kraftigare. Direkt efter extraktionen så är det en del vatten kvar ovanpå pucken. Hoppas jag kan få lite hjälp att hitta vad jag gör för fel
Tycker inte att jag får till nån riktigt bra färg på creman, den är lite för ljus. Bönorna är DeSica och extraktionstiden ligger på c:a 23-25s. Detta är alltså en dubbel shot, koppen rymmer runt 6-7cl. Först rinner det med smala mörka strålar, för att sedan bli ljusare och rinna mycket kraftigare. Direkt efter extraktionen så är det en del vatten kvar ovanpå pucken. Hoppas jag kan få lite hjälp att hitta vad jag gör för fel