mag
Well-known member
Nästan alla mina shots har fått en besk bismak på sistone, har provat olika malningsgrader, därtill olika bönor, diskat rent pf+handtag, rengjort kvarn efter bästa förmåga, men inget verkar ge ngt resultat, beskan hänger kvar.
Det borde heller inte ha att göra med att silvian är för kall, för oftast brukar jag dra igång med att förvärma koppar med hett vatten för att kokaren ska gå igång, men vänta lite tills den svalnat innan man trycker på bryggknappen.
Kan kvarnen vara boven (?) Har haft lite problem med att få den ren, den har gått 1-2 år utan så mkt rengöring.
Vad är fel, nån som har en teori? Och hur får man rent en isomac-kvarn?
Det borde heller inte ha att göra med att silvian är för kall, för oftast brukar jag dra igång med att förvärma koppar med hett vatten för att kokaren ska gå igång, men vänta lite tills den svalnat innan man trycker på bryggknappen.
Kan kvarnen vara boven (?) Har haft lite problem med att få den ren, den har gått 1-2 år utan så mkt rengöring.
Vad är fel, nån som har en teori? Och hur får man rent en isomac-kvarn?