Har själv precis skaffat mig en, finns det fler forummedlemmar som har en?
Vore kul med lite diskussion om denna maskin. Finns en enorm tråd på "home barista" men det borde givetvis finnas en tråd på detta forum också.
Jag har kört la Pavoni Europiccola i 1½ år med några skott om dagen. Blir oftast bra, men ibland så äckligt att man får vaska. Med Caravellen blev i stort sätt första försöket lyckat, med budgetbönor dessutom. Det är svårt att inte bli imponerad av den.
Det jag funderar mest på är temperaturkontrollen på baksidan. Det är ganska lätt att ställa in så den slår av när vattnet börjar koka, men hur långt ska tempen sjunka innan den går igång igen? Rimligt intervall alltså?
Sen är det ALLTID vatten ovanpå pucken, oavsett hur länge jag väntar med att ta bort pf. Verkar vara många som får så med maskinen, någon som lyckats få torra puckar?
Vore kul med lite diskussion om denna maskin. Finns en enorm tråd på "home barista" men det borde givetvis finnas en tråd på detta forum också.
Jag har kört la Pavoni Europiccola i 1½ år med några skott om dagen. Blir oftast bra, men ibland så äckligt att man får vaska. Med Caravellen blev i stort sätt första försöket lyckat, med budgetbönor dessutom. Det är svårt att inte bli imponerad av den.
Det jag funderar mest på är temperaturkontrollen på baksidan. Det är ganska lätt att ställa in så den slår av när vattnet börjar koka, men hur långt ska tempen sjunka innan den går igång igen? Rimligt intervall alltså?
Sen är det ALLTID vatten ovanpå pucken, oavsett hur länge jag väntar med att ta bort pf. Verkar vara många som får så med maskinen, någon som lyckats få torra puckar?