Hade tänkt att beställa en Gene café. Har tidigare rostat en del i ugn med blandade resultat.
Men blev lite tveksam nu när jag läste runt lite på forumet. Skrivs lite om att den är mest lämpad för espressobryggning då den har lite längre rostningstid. Och med längre rostningstider är det svårt att få fram syra och fruktighet i kaffet.
Hade ju mest tänkt att rosta för att få fram lite fruktigt gott kaffe för bryggning i Hario V60.
Är det någon som brukar rosta för pour over som kan berätta lite om resultaten.
Men blev lite tveksam nu när jag läste runt lite på forumet. Skrivs lite om att den är mest lämpad för espressobryggning då den har lite längre rostningstid. Och med längre rostningstider är det svårt att få fram syra och fruktighet i kaffet.
Hade ju mest tänkt att rosta för att få fram lite fruktigt gott kaffe för bryggning i Hario V60.
Är det någon som brukar rosta för pour over som kan berätta lite om resultaten.