Stadler
Well-known member
Hej,
Jag har precis provat Åsens mjölk orginal (1,7-1,9 % fett) och tycker mig märka en skillnad på mitt skum. Denna mjölk är inte homogeniserad, fettet är tydligen inte sönderslagit i utan ligger mer och kletar runt i mjölken. Kan det vara så att denna mjölk ger ett bättre skum/lättare att lyckas med skummet?. Jag har provat lätt-, standard- och baristamjölk tidigare men kommer nog fortsätta med Åsens.
Jag har precis provat Åsens mjölk orginal (1,7-1,9 % fett) och tycker mig märka en skillnad på mitt skum. Denna mjölk är inte homogeniserad, fettet är tydligen inte sönderslagit i utan ligger mer och kletar runt i mjölken. Kan det vara så att denna mjölk ger ett bättre skum/lättare att lyckas med skummet?. Jag har provat lätt-, standard- och baristamjölk tidigare men kommer nog fortsätta med Åsens.