Resultat 1 till 2 av 2
  1. #1

    Kört fast i installation av Pid-kit i Silvia

    Köpte ett pid-kit från Mecoffee.nl som jag fick hem idag.

    Har följt hela guiden men skippat steg 7 (ånga) då jag redan är nöjd med hur Silvia ångar.

    Det är nu på steg 8 (pressure control) jag kör fast.

    Remove the sheet of metal behind the brewhead exposing the valve. Remove the white wire from the valve. This wire remains not connected.
    Use the long white wire from the set to connect this terminal to the NEUTRAL(left) side of the power-button.


    Jag öppnar upp bakom och kopplar ur den vita sladden, kopplar in min egna vita med röda detaljer och lämnar den ursprungliga urkopplad.
    Sen kopplar jag andra sidan av min vita sladd till den neutrala (vänstra) sidan av strömknappen, där sitter den gröna och svarta från steg 2 så den svarta måste alltså bort i sådana fall.

    Detta gör så att kokaren inte funkar när man sätter på maskinen, lampan förblir släckt och kokaren helt tyst, se bild..

    Någon med erfarenhet av detta som ser vad jag gör för fel, eller står det fel i instruktionerna och ska den vita sladden kopplas någon annanstans?

    ett.jpgtvå.jpg

  2. #2
    piggyback.jpg

    Hittade en proffsig bild på lösningen

Liknande ämnen

  1. Svar: 7
    Senaste inlägg: 2013-05-29, 09:41
  2. S: Kalkfilter för fast installation
    Av Mayhem i forum Köp och sälj
    Svar: 1
    Senaste inlägg: 2010-12-03, 16:43
  3. Installation av HX-maskin
    Av johey i forum Hårdvara
    Svar: 23
    Senaste inlägg: 2009-02-25, 17:21
  4. Hantverk...fast av annat slag!
    Av MrBean i forum Hantverket
    Svar: 2
    Senaste inlägg: 2007-09-19, 22:47
  5. PID kit til Silvia
    Av RuneL i forum Hårdvara
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2007-05-13, 22:29

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •