Chilhuacle
Well-known member
Så har det då hänt, min gamla coban började läcka och eftersom jag inte kan få tag på ny packning, utan måste skicka in eländet (Hurraa för Alessis servicefolk..:angry. Det skulle kosta en tusing för att byta packning.
Så jag köpte en begagnad Gaggia billigt istället.
Efter helgens experimenterande är det bara att inse att det behövs lite tid att lära om. För det behövs kaffe!
Finns det någon som har recept på ett allsidigt kaffe som på ett bra sätt belyser syra, sötma, bitterhet, fyllighet och eteriska aromer på ett bra sätt? Eller är det fabriksrostat som gäller.
Extraktionerna börjar se hyfsade ut, men de är långtifrån de gamla än så länge. Känner inte för ytterligare ett par års inlärningstid, och framförallt inte att vänta så länge på nästa goda kopp kaffe.
Så jag köpte en begagnad Gaggia billigt istället.
Efter helgens experimenterande är det bara att inse att det behövs lite tid att lära om. För det behövs kaffe!
Finns det någon som har recept på ett allsidigt kaffe som på ett bra sätt belyser syra, sötma, bitterhet, fyllighet och eteriska aromer på ett bra sätt? Eller är det fabriksrostat som gäller.
Extraktionerna börjar se hyfsade ut, men de är långtifrån de gamla än så länge. Känner inte för ytterligare ett par års inlärningstid, och framförallt inte att vänta så länge på nästa goda kopp kaffe.