Jag är nybörjare som använder min sambos nyinköpta Fiorenzato espressomaskin. Lyckas inte få till nåt skum alls!
Hur gör man? Måste man ha en viss typ av kärl? Viss typ av mjölk? Viss mängd mjölk? Ska röret långt ner i mjölken eller vara vid ytan? Ska det röras runt eller vara stilla? ...Ursäkta min okunskap!! Jag tror att jag har upptäckt en sak här på sajten som jag inte gjort rätt och det är att jag nog inte luftat röret ordentligt innan jag börjat. Tycker också att det låter förskräckligt...
Någon som kan ge mig några steg-för-steg tips???
/SaraC
Hur gör man? Måste man ha en viss typ av kärl? Viss typ av mjölk? Viss mängd mjölk? Ska röret långt ner i mjölken eller vara vid ytan? Ska det röras runt eller vara stilla? ...Ursäkta min okunskap!! Jag tror att jag har upptäckt en sak här på sajten som jag inte gjort rätt och det är att jag nog inte luftat röret ordentligt innan jag börjat. Tycker också att det låter förskräckligt...
Någon som kan ge mig några steg-för-steg tips???
/SaraC