Gräddsifon, perfekt skum.

jpn

New member
Är det nån som har provat att köra varm mjölk i en gräddsifon? Jag fick ett fantastiskt skum! Nästan bara mikrobubblor. Kall mjölk blev bara skräp, men varm! Undrar varför...
 

jpn

New member
Haha! En kaffe som man verkligen blir pigg och glad av...

Jag har ju ingen fräsig ångskummare så jag var tvungen att prova. Blev förvånad över resultatet. Nuu gäller det bara att tänka ut en lösning med en sifon som först värmer mjölken också...

Prova!
 

Giovanni

Active member
Det här kallar jag framåtanda! Helt j-a rätt jpn. Experimentera mera så lämnar vi putsbögarna bakom oss.//Johan.
 

DUÅ-Lars

Active member
Om du köper tex ISI:s thermosifoner så är det ju bara att stoppa ned sifonen i en kastrull med vatten.
För alla som toppar saker med grädde via sifon så prova att dra i nån del mjölk för att få ett skönare skum istället för hårt sunkkafé-skum..
 

Senaste inläggen

Forumstatistik

Trådar
14,667
Inlägg
155,722
Medlemmar
19,365
Senaste medlemmen
tomeem
Topp